Mjøskirurgene Lege og Spesialistsenter

Mjøskirurgene Lege og Spesialistsenter AS er Gjøviks eldste og største private sykehus. Vi startet opp i 1994 og har siden den gang behandlet tusenvis av pasienter fra hele landet.

Vi er et offentlig godkjent privat sykehus og holder til i Hans Mustadsgate 31 (Evrybygget).

Hos Mjøskirurgene møter du:

Bjørn W. Simensen

Øyekirurg

Bjørn Simensen, øyelege siden 1990 med virkesteder Namsos, Trondheim, Gjøvik og Lillehammer. Når det gjelder operativ virksomhet, omfatter dette linsebytte-operasjoner (RLE) og grå stær-operasjoner. Operert nær 10.000 pasienter. 

Svanhild Hansen

Spesialist i Øre-, nese-, halssykdommer

Svanhild Hansen har jobbet som lege siden 2009 hvor hun ble uteksaminert fra Syddansk Universitet i Odense. Hun er utdannet spesialist med erfaring fra Aalborg Universitetshospital og Gjøvik Sykehus.

Espen Mørk

Spesialist i Ortopedi

Lang erfaring som spesialist i ortopedi. Han er en av to eiere ved Mjøskirurgene. Espen jobber i dag kun administrativt ved Mjøskirurgene.

Ottar Kåre Rekkedal

Spesialist i gynekologi og kvinnesykdommer

Utdannet seg først som ernæringsfysiolog før han deretter begynte på legestudiet. Ottar ble spesialist i gynekologi og kvinnesykdommer i 1986. Han jobbet først 19 år som avdelingssjef ved sykehuset i Volda etterfulgt av 8 år som seksjonsoverlege ved Sykehuset Innlandet, avdeling Lillehammer.

Dirk Clemens

Spesialist i Ortopedi

Dirk har lang erfaring som ortoped. Han fikk spesialistutdanningen sin i 2004 etter å ha jobbet ved Rikshospitalet, Sykehuset Innlandet, avdeling Gjøvik og Lillehammer. Itillegg til å jobbe ved Sykehuset Innlandet Lillehammer og hos oss er han landslagslege for U-20 landslaget i Norges Ishockeyforbund.Dirk mottar pasienter til konsultasjon og behandling, foretar dagkirurgiske inngrep og utarbeider spesialisterklæringer på forespørsel fra NAV og forsikringsselskap.

Anita Gamme Antonsen

Omsorgsarbeider

Anita er utdannet omsorgsarbeider. Hun har jobbet ved klinikken siden 2004 og bistår hovedsaklig med renhold og sterilisering av instrumenter inne på operasjonsstuene. Anita utfører målinger og drypping av øynene på pasienter som skal opereres for grå stær. Siden hun har så lang erfaring ved klinikken bistår hun der det måtte trenges. 

Vendel Ulsrud

Operasjonssykepleier

Vendel er utdannet operasjonssykepleier, og har mange års erfaring fra kirurgiske avdelinger ved Feiringklinikken, Sykehuset Innlandet Gjøvik, Ibsens sykehuset samt Mjøs-Kirurgene AS.

Christin Guldahl Madsen

Legesekretær og daglig leder

Christin har vært med fra starten, og begynte hos oss i 1994. Hun var hos oss i 12 år og jobbet både som legesekretær og administrativt. Da byttet hun jobb, og jobbet blant annet 9 år som Personal- og lønnsansvarlig og i bank. Hun returnerte til Mjøskirurgene i 2017. Om du ønsker direkte kontakt med Christin, kan hun nås på e-post: christin@mjoskirurgene.com  

Siri Sollid

Barnelege

Siri er utdannet fysioterapeut og lege, og har jobbet som lege siden 1998. Hun er spesialist i barnesykdommer siden 2005 og har i hovedsak jobbet ved Stavanger Universitetssykehus, men også i en periode ved barneavdelingen på Rikshospitalet. Nå er hun tilbake som overlege ved Barne og ungdomspoliklinikken ved Sykehuset Innlandet, Gjøvik hvor hun tidligere har vært seksjonsoverlege. Hennes spesialområde innen barnemedisin er mage-/tarmsykdommer.